Menukaart

ZOET

ZOET


Appeltaart
met rozijnen en kaneel

Cheesecake
op traditionele wijze

Brownie
met rood fruit

€ 4 per stuk
slagroom  € 0,50

BORREL

BORREL

Kaasplateau 9,50
met vijgenbrood, olijfolie en perenjam
Kies er 3: Oude Reypenaer, jonge kaas, roquefort, brie, Cahills Porter, Chimay Classique Bleu of Hertog Jan Prestige

Borrelplateau 2 personen 19,50
Charcuterie, kazen, noten, olijven en warme hapjes

Huis gemarineerde olijven 3,50

mix van nootjes 3,50 

Brood met dips 5,00

Nacho’s met tomaat, ui en oude kaas 6,50

Bitterballen  8st. 6,50 12st. 9,25

Loempia’s  8st. 6,50 12st. 9,25

Garnalensticks  8st. 6,50 12st. 9,25

Kaassticks  8st. 6,50 12st. 9,75

Mix van bittergarnituur 12st. 9,50 20st. 14,50

Geserveerd met mosterd en chili saus

MENUKAART

Kleine gerechten tot 17:00

Kroketten 8
Op wit of bruin boerenbrood met mosterd

Turks broodje 8
Turks brood met Turkse worst, tomaat, ui en pittige kruiden

Tosti XL 8
Turks brood met ham, kaas, tomaat, ui en pesto uit de oven

Ei 8
Scharrelei uit het pannetje met chorizo, tomaat en ui 

Vegetarische salade 11
Gemengde salade met brie, noten, komkommer en zongedroogde tomaten

Vis salade 11
Gemengde salade met gerookte zalm, ei, tomaat, komkommer en dille-mayonaise

Vlees salade 11
Gemengde salade met carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en balsamicosiroop

* Bij onze salades serveren wij Turks brood! 

Koude gerechten

Carpacciorol 12
Met basilicummayonaise, pijnboompitten, gemarineerde komkommer en Parmezaanse kaas

Kimchee 9,5
Van radijs, quinoa, tabouleh en muntijs

Grote gamba’s 14
Met gebrande mais en passievrucht

Tonijn 9,5
In sesamkorst met sojaschuim en edamame boontjes

Steak tartaar 13
Van staartstuk met kwarteleitjes en truffelmayonaise

Bavarois 9,5
Van fetakaas, tomatencrunch, zwarte olijven en frambozenvinaigrette

Proeverij van de Broers 15
Diverse items van de kaart 

Warme voorgerechten

Ceviche van zeebars 12
Met gebakken zeekraal en spinazie

Ravioli 12
Van kalfsprocureur in salieboter

Soepen

Tomatenbouillon 7
Met komkommerlint, bestomaatjes en paprikagelei

Uiensoep 7
Geserveerd met een kaas crouton

Noedelsoep 8
Met gamba’s en gerookte kip

Doperwtensoep 8
Met gerookte paling

Vegetarische gerechten

Gepofte aubergine 18
Met tzatziki, hummus en gebakken bloemkool

Paddenstoelenrisotto 18
Met truffel, rucola en Parmezaanse kaas

Lasagne 18
Met pomodori tomaten, courgette en feta kaas

Vis gerechten

Tonijnfilet 22,5
geschroeid op de plancha geserveerd in dashi bouillon met beukenzwammen

Doradefilet 22,5
Op de huid gebakken met prosecco schuim

Zalmfilet 20
Met kruidenkorst en mosterd vinaigrette

Gebakken kabeljauw filet 20,5
Met rode biet risotto en truffel vinaigrette

Vangst van de dag 20

Bij onze hoofdgerechten serveren wij frites! Ook zin in salade?
Laat het ons weten

Burgers

Big Brother 200 gram 16
van rundvlees (200 gram) met sla, tomaat, kaas, ui, spek en ui/spekmayonaise (ook in 400 gram)

KAN. Big Brother 400 gram 23,5
van rundvlees (200 gram) met sla, tomaat, kaas, ui, spek en ui/spekmayonaise (ook in 400 gram)

Duck Brother 24,5
Als de Big Brother met eendenlever en truffelmayonaise

Vega Brother 17
met kaas, sla, tomaat, ui en knoflookdip

Burger van de maand 17
elke maand een andere burger

Spiezen

Lamsgehakt 20
Lamsgehakt op smaak gemaakt volgens traditie van de broers met knoflooksaus

Ossenhaas 22
Gemarineerde ossenhaas met sevri pepers en pikante tomatensaus

Kipfilet 20
Gemarineerde kipfilet met curry-limoensaus

 

Vlees specialiteiten van de bbq

Secreto Iberico  25,5
Proeverij van Ibericovarken met kalfsjus en groene kruidensalsa

Dry age Runder entrecote 25,5
Met romige cognasaus

Tournedos 27,5
Met beurre cafe ‘de vier broers’

Vlees surprise van de dag 21,5

Runder tomahawk 66,5
Met diverse sauzen voor 2 personen

Wagyu bavette 27,5
met dragonjus en olijfolie

Runder shortribs 24,5
Gemarineerd in Turkse yoghurt en knoflook

Bij onze hoofdgerechten serveren wij frites! Ook zin in salade? Laat het ons weten

Desserts

Koffie ‘De Vier Broers’ 8
Inclusief koffie/thee/cappuccino met zoetigheden

Coupe 8
van hazelnootijs/rode biet ijs

Poffertjes Suzette 8
met vanille-ijs

Tarte tartin 8
omgekeerde appeltaart

Coupe huisgemaakt ijs 8
van sinaasappel en komkommer

Assortiment desserts van de chef 12

Kaas 11
3 soorten kaas met vijgenjam en notenbrood

WILDKAART

WILDKAART 2018


Te bestellen van 19 oktober t/m 16 december 2018.

VOOR

Knolselderij creme met bospaddestoelen € 6.50

Ganzenham carpaccio met gekonfijte pompoen € 9.50

Huisgemaakte wildpate met briochebrood € 9.50

HOOFD

Hazenpeper met wildgarnituur € 17.50

Hertenbiefstukjes met rode wijn chocoladejus € 22.50

Wildzwijnrugfilet met truffel en mosterd € 20.50

* Geserveerd met groentegarnituur, rauwkost en friet

NA

Boerenjongens van Gijs € 7.50

Wilt u nog wilder? Kies dan voor de wild experience! 4-gangen wild uitgekozen door de chef.

€ 37.50 per persoon

KINDERMENU

KINDERMENU


Voorgerechten

Tomatensoep met room

Hoofdgerechten

Biefstukje met friet en salade

Zalm met friet en salade

Kroket met friet en salade

Broodje hamburger met ketchup, friet en salade

Nagerechten

Raket

Vanille-ijs met slagroom en chocoladesaus

€ 12,95

BIEREN

BIEREN

VAN DE TAP 

  • Efes pils
  • Veddet Extra Blond
Blond
  • De koninck – Wild jo
  • Schelde – Lamme Goedzak
  • Barbar – Blond
  • Witkap – Stimulo
wit
  • Veddet – extra white
  • brouwerij ‘t IJ – IJwit
Dubbel
  • Maallust – mooie madam dubbel
  • De 7 deugden – Dubbel + Dik
Triipel
  • Koene ridder – Tripel
  • Triple Karmeliet
  • Straffe Hendrik – Wild
  • Bruut Soelaas – Gajes
porter/stout
  • anchor – porter
  • Maximus – stout 8
Saison
  • Saison – Dupont
Sterk donker bier
  • Kasteel – Barista Chocolate Quid
  • Kasteel – Cuvee Du Chateau
  • St. Bernardus – ABT 12
  • Hertog Jan – Grand Prestige
Weizen
  • Grolsch – Weizen
  • Texels – Skuumkoppe
Pale ale
  • Gigantis – Sailor
  • Bird brewery – Fuut Fieuw
  • Rock city – Amersfoortse pale ale
  • Eem – dorstig
Fruitbier
  • Liefmans – Fruitesse
  • Liefmans – Yell’oh
  • Boon – Kriek
Radler
  • Grolsch – Radler lemon 2.0%
  • Grolsch – Radler lemon 0.0%
Alcoholvrij
  • Grolsch – pils 0.0%
  • Bavaria – witbier 0.0%
  • Grolsch – Radler lemon 0.0%
Overige speciaal bier
  • Corona
  • Desperados
WIJNEN

WIJNEN & BUBBELS

WIT

Open wijnen per glas in wijndispenser.

  • Zuid-Afrika, Darling, Darling Cellars, Sauvignon Blanc – Chenin Blanc Classic
  • Frankrijk, Loire, Oisly et Thesée, Domaine de la Madeleine, Sauvignon Blanc
  • Frankrijk, Elzas, Gustave Lorentz, Pinot Gris Réserve
  • ​Frankrijk, Languedoc, ​Luc Pirlet, Viognier Réserve
  • Argentinie​, Mendoza,  Bodegas Salentein, Chardonnay Barrel Selection
  • Chili, Central Valley, Casa Lapostolle, Chardonnay

ROOD

Open wijnen per glas in wijndispenser.

  • Zuid-Afrika, Darling, Darling Cellars, Cabernet Sauvignon – Merlot Classic
  • Spanje, Castilië y Léon, Grupo Baron de Ley, Do.O. Cigales Vinea Crianza
  • Italië, Abruzzo, Fosso Corno, Montepulciano
  • Argentinië, Mendoza, Salentein, Malbec Barrel Selection
  • Frankrijk, Languedoc, Luc Pirlet, Les Barriques Syrah-Mourvèdre

ROSE

Open wijnen per glas in wijndispenser.

  • Frankrijk, Languedoc, Luc Pirlet, Les Point des Doulens

BUBBELS

  • Italië, Veneto, Cantina Colli del Soligo, Prosecco Sciantis DOC (Spago)
  • Italië, Veneto, Casa Coller, Spumante Brut Rosé
ENGLISH

SMALL TILL 17:00

Croquettes 8
served on white of brown bread with mustard

Turkish bread 8
With Turkish sausage with tomato, onion and spicy herbs

Grilled sandwich 8
Turkish bread with ham, cheese, tomato, onion and pesto from the oven

Egg 8
Baked egg with chorizo, tomato and onion

Vegetarian salad 11
mixed types of lettuce with brie, nuts, cucumber and sun-dried tomatoes

Fish salad 11
mixed types of lettuce with smoked salmon, egg, tomato, cucumber and dill mayonnaise

Meat salad 11
mixed types of lettuce with carpaccio, Parmesan cheese, pine nuts, arugula and balsamic syrup

* At our salads we serve Turkish bread

Cold starters

Carpaccioroll 12
with basil mayonnaise, pine nuts, marinated cucumber and Parmesan cheese

Kimchee 9,5
Of radish, quinoa, tabbouleh and mint ice

Large king prawns 14
With roasted corn and passion fruit

Tuna in sesame crust 9,5
With soy foam and edamame beans

Steak tartar of tail piece 13
with quail eggs and trufflemayonnaise

Bavarois of feta cheese 9,5
With tomato crunch, black olives and raspberry vinaigrette

Tate ‘the 4 broers’ 15
four items of the card

Hot starters

Ceviche of sea bass 12
With fried samphire and spinache

Ravioli 12
Of calf attic in sage butter

Soup

Tomato broth 7
With cucumber ribbon, best tomatoes and paprika jelly

Noodle soup 8
with king prawns and smoked chicken

Pea soup 8
with smoked eel

Onion soup 7,5
with a cheese crouton

Vegetarian main courses

Puffed Eggplant 18
With tzatziki, hummus and fried cauliflower

Mushroom risotto  18
with truffle, argula and parmesan cheese

Lasagna  18
with pomodori tomatoes, zucchini feta cheese

Fish

Tuna fillet  scorched on the plancha 22,5
served in dashi broth with beech mushrooms

Dorado fillet 22,5
baked on the skin with prosecco foam

Salmon fillet 20
with herb crust and mustard vinaigrette

Fried Cod fillet 21,5
with beetroot risotto and truffle vinaigrette

Cath of the day 20

We serve fries at our main courses, prefer a salad? Let uw know

Burgers

Big Brother 16
beef (200 gram) with lettuce, tomato, Cheddar, bacon, onion-bacon onion mayonnaise (also in 400 gram)

Duck Brother 24,5
like the big brother with duck liver and truffle mayonnaise

Veggie Brother 17
with feta cheese and garlic sauce

Brother ot the month 17
every month another burger

 

Skewers

Lamb 20
minced meat of lamb flavored with our traditional recipe with garlic sauce

Tenderloin 22
marinated tenderloin with sivri peppers and a black bean sauc

chicken fillet 20
marinated chicken breast withcurry lime sauce

Meat specialties from the bbq

Secreto Iberico  25,5
with veal gravy and green herb salsa

‘’This beautiful piece of meat is the best kept secret of the Iberico pig. It is a special cut from the shoulder, unique because this piece of cut only exist at the Iberico pig. The texture is extra ordinary and the taste is intense’’

Dry age bovine Tomahwawk  66,5 (2 people)
with various sauces

Dry age Beef entrecote 25,5

with creamy cognac sauce

Dry age veal rib-eye 27,5
with puffed garlic gravy and sweet potato cream

Tournedos 27,5
With beurre caf the ’4 broers’

Wagyu bavette 28,5
With tarragon gravy and olive oil

Beef short ribs 25,5
Marinated in Turkish yoghurt and garlic

Meat suprise of the day 21,5

Dessert

Coffee ‘de vier broers’ 8
including coffee/tea/cappuccino

Coupe ‘red and brown’ 8
hazelnut ice cream/red beet ice cream

Poffertjes Suzette 8
with vanilla ice cream

Tarte tartin 8
baked apple pie

Coupe 8
Homemade ice cream of orange and cucumber

Dessert from the chef 12

Cheese platter 11
3 kinds of different cheeses with fig jam and nutbread

KERSTMENU 2018

KERSTMENU 2018


Te bestellen op kerstavond, 1e kerstdag en 2e kerstdag. A la carte dineren is ook mogelijk!

KERSTMENU 5 GANGEN € 39.50

Salade van verse tonijn, spruitjes en sinaasappel

Wildbouillon met gebrande kerrie

Kalfsoester “Wellington”

Wentelteefje van suikerbrood met roquefort cream

Chocolade bombe

 

KERSTMENU 7 GANGEN € 49.50

Eendenrilette klassiek gewekt met toast en zuurtjes

Coquilles met truffel en mosterd

Pompoen risotto met komijn en koriander

Hertenbiefstuk met rode kool beignets en een jus van chocolade en vanille

Scroppino

Epoisses kaas met gekruide port

Champagne sabayon met suikerbroodparfait

The Ultimate Broers Experience

Charcuterie

*

Verrassing aperitief

*

3 soorten vlees, van de grill
onze specialiteiten geserveerd met salade, en friet

*

Afsluiting

€ 37,5 p.p. vanaf 2 personen
vanaf 2 personen