Menukaart

ZOET

ZOET


Appeltaart
met rozijnen en kaneel

Cheesecake
op traditionele wijze

Brownie
met rood fruit

€ 4 per stuk
slagroom  € 0,50

BORREL

BORREL

Kaasplateau 9,50
met vijgenbrood, olijfolie en perenjam
Kies er 3: Oude Reypenaer, jonge kaas, roquefort, brie, Cahills Porter, Chimay Classique Bleu of Hertog Jan Prestige

Borrelplateau 2 personen 19,50
Charcuterie, kazen, noten, olijven en warme hapjes

Huis gemarineerde olijven 3,50

mix van nootjes 3,50 

Brood met dips 5,00

Nacho’s met tomaat, ui en oude kaas 6,50

Bitterballen  8st. 6,50 12st. 9,25

Loempia’s  8st. 6,50 12st. 9,25

Garnalensticks  8st. 6,50 12st. 9,25

Kaassticks  8st. 6,50 12st. 9,75

Mix van bittergarnituur 12st. 9,50 20st. 14,50

Geserveerd met mosterd en chili saus

MENUKAART

Broodjes

Kroketten 8
Op wit of bruin boerenbrood met mosterd

Broodje “broers” 8
Turks brood met Turkse worst, tomaat, ui en pittige kruiden

Tosti “broers” 8
Turks brood met ham, kaas, tomaat, ui en pesto uit de oven

Eitje “broers” 8
3 gebakken scharreleieren met ham en/of kaas
+ carpaccio 3

Broodje carpaccio 9.5
Met basilicum mayonaise, sla en Parmezaanse kaas

Broodje gerookte zalm 9.5
Met kruiden mayonaise, kappertjes, ui en sla

Broodje gezond 9.5
Met kaas, gerookte kip, ei, tomaat, komkommer, sla en mayonaise

Broodje geitenkaas uit de oven 10 (vega)
Met walnoten, honing en rucola

Salades

Salade geitenkaas 11 (vega)
Met noten en croutons

Salade gerookte zalm 11
Met ei, tomaat, komkommer en kruidenmayonaise

Salade carpaccio 11
Met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en balsamicomayonaise

* Bij onze salades serveren wij Turks brood! 

Koude gerechten

Carpacciorol 12
Met basilicummayonaise, pijnboompitten, krokante wrap en Parmezaanse kaas

Gemarineerde zalm 9.5
Met komkommer, pastinaak en limoncello-schuim

Huisgemaakte doradefilet 12
Met gedroogde appel, chimichurri en kruidenpuree

Geitenkaas Crème brûlée 12
Met vijgen, rode bieten ijs en mosterddressing

Oerhammetje kip 9.5
Met ei, komkommer en kerstomaat

Proeverij van de Broers 15
Diverse items van de kaart 

Warme voorgerechten

Coquilles 13.5
Afgeblust met chartreuse (kruidenlikeur) geserveerd op tomaten risotto

Iberico wangetje 12,5
In kruidenjus en knoflookbrood

Soepen

Tomaten crème soep 7 (vega)
Met basilicumroom

Knolselderijsoep 7 (vega)
Met truffel en paddenstoelen

Pompoensoep 7 (vega)
Met rode peper

Uiensoep 7 (vega)

Vegetarische gerechten

Paddenstoelenrisotto 18
Met truffel, rucola en Parmezaanse kaas

Lasagne van groene kruiden 18
Met champignons, knoflook en fetakaas

Vis hoofdgerechten

Snoekbaarsfilet uit de oven 22.5
Met tijm, knoflook en witte wijn vinaigrette

Kabeljauwfilet 22.5
Met mosterd en parelgort

Zalmfilet 20
Met zuurkool en sojaspek

Tonijnfilet 24.5
Met rode biet en wasabi crème

Bij onze hoofdgerechten serveren wij frites! Ook zin in salade?
Laat het ons weten.

Burgers

Big Brother 16.5
200 gr rundvleesburger, kaas, sla, tomaat, ui, spek en ui-spekmayonaise

KAN. Big Brother 22.5
400 gr rundvleesburger, sla, tomaat, kaas, ui, spek en ui-spekmayonaise

Duck Brother 22.5
Als de Big Brother met eendenlever en truffelmayonaise

Vega Brother 18
met sla, tomaat, ui, kaas en knoflookdip

Big brother van de maand 18,5
Elke maand een andere burger

Spiezen

Lamsgehaktspies 20
Lamsgehakt op smaak gemaakt volgens de traditie van de broers, met knoflooksaus

Ossenhaasspies 22,5
Gemarineerde ossenhaas met gepofte knoflook

Kipfilet 19,5
Piri piri

 

Vlees specialiteiten van de bbq

Proeverij van Ibericovarken  24.5
Met peperboter

Dry-aged runder entrecote 24.5
Met bospaddenstoelensaus

Dry-aged under Tomahawk (2 personen) 64.5
Met diverse sauzen

Tournedos ‘klassiek’ 26.5
Geserveerd op brood crouton met champignons, spek, ui en Madeira saus

Rundersukade 24.5
Met gepekelde eendenlever en zoete bierjus

Bij onze hoofdgerechten serveren wij frites! Ook zin in salade? Laat het ons weten

Desserts

Luxe koffie ‘De Vier Broers’ 8
Koffie/thee/cappuccino met diverse zoetigheden

Crème karamel 8
Met citrus ijs en krokante appel

Trifle van limoncello 8
Lemon curd, lange vingers en mojito sorbetijs

Witte chocoladetaart 8
Met koffie-ijs en sinaasappel

Assortiment desserts van de chef 12.5

Kaasplank 10.5
drie soorten kaas met vijgenjam en notenbrood

Alle gerechten zijn vanaf 12.00 uur te bestellen.

Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten!

KINDERMENU

KINDERMENU


Voorgerechten

Tomatensoep met room

Hoofdgerechten

Biefstukje met friet en salade

Zalm met friet en salade

Kroket met friet en salade

Broodje hamburger met ketchup, friet en salade

Nagerechten

Raket

Vanille-ijs met slagroom en chocoladesaus

€ 12,95

BIEREN

Bieren van de tap

  • Grolsch
  • Grolsch Weizen
  • De Koninck Bolleke
  • Vedett Extra White
  • Vedett Extra Ordinary IPA
  • Brouwerij ‘t IJ Natte
  • La Chouffe
  • Antwerpse Tripel
  • Texels Seizoensbier
  • Brouwerij ‘t IJ Seizoensbier
  • Brouwerij Chouffe Seizoensbier

Bieren op fles

PILS
  • Effes Pilsner
  • Vedet Extra Blond

BLOND

  • Brouwerij ‘t IJ Flink
  • Drie Ringen Blond
  • De Koninck Wild Jo
  • Duvel
WIT/WEISSEN
  • Bavaria Wit 0.0
  • Lowlander White Ale
  • Schneider Weisse

AMBER

  • Rumoerige Roodborst
DUBBEL
  • Maredsous Bruin
PORTER/STOUT
  • Anchor Porter
TRIPEL
  • Triple Karmeliet
  • Gouden Carolus Tripel
SAISON
  • Boulevard Tank 7 Farmhouse Ale
STERK DONKER BIER
  • St. Bernardus – ABT 12
  • Hertog Jan – Grand Prestige
PALE ALE
  • Bird brewery – Fuut Fieuw
  • Amersfoortse Pale Ale – Streekbier
FRUITBIER/KRIEK
  • Liefmans – Fruitesse
  • Boon – Kriek
RADLER
  • Grolsch – Radler lemon 2.0%
  • Grolsch – Radler lemon 0.0%
ALCOHOLVRIJ
  • Grolsch – pils 0.0%
  • Bavaria – witbier 0.0%
  • Grolsch – Radler lemon 0.0%
TROPICAL LAGERS
  • Corona
  • Desperados
  • Brouwerij ‘t IJ Biri
WIJNEN

WIJNEN & BUBBELS

WIT

Open wijnen per glas in wijndispenser.

  • Zuid-Afrika, Darling, Darling Cellars, Sauvignon Blanc – Chenin Blanc Classic
  • Frankrijk, Loire, Oisly et Thesée, Domaine de la Madeleine, Sauvignon Blanc
  • Frankrijk, Elzas, Gustave Lorentz, Pinot Gris Réserve
  • Italië, Veneto, Danzante, Pinot Grigio
  • ​Frankrijk, Languedoc, ​Luc Pirlet, Viognier Réserve
  • Argentinie​, Mendoza,  Bodegas Salentein, Chardonnay Barrel Selection
  • Chili, Valle Central, Santa Alvara Chardonnay (Biologisch)

ROOD

Open wijnen per glas in wijndispenser.

  • Zuid-Afrika, Darling, Darling Cellars, Cabernet Sauvignon – Merlot Classic
  • Spanje, Jumilla, Bodegas Luzón, Crianza
  • Frankrijk, Languedoc, Domaine Astruc, Merlot
  • Zuid-Afrika, Stellenbosch, Ernst Gouws & Co, Shiraz
  • Italië, Abruzzo, Fosso Corno, Montepulciano
  • Argentinië, Mendoza, Salentein, Malbec Barrel Selection
  • Frankrijk, Languedoc, Luc Pirlet, Les Barriques Syrah-Mourvèdre
  • Italië, Veneto, Montressor, Ripasso Valpolicella

ROSE

Open wijnen per glas in wijndispenser.

  • Frankrijk, Languedoc, Luc Pirlet, Belvy Rosé
  • Frankrijk, Provence,Presqu’île de St. Tropez, Caprice Rosé

BUBBELS

  • Italië, Valdobbiadene, Sciantis, Frizzante Prosecco
  • Oostenrijk, Wenen, Stift Klosterneuburg Sekt (0.20L)

ZOETE WIJN

  • Duitsland, Moezel, Küfertrunk
ENGLISH

Sandwiches

Croquettes 8
Served on white of brown bread with mustard

“brothers” sandwich 8
With Turkish sausage with tomato, onion and spicy herbs

Grilled sandwich “Brothers” 8
Turkish bread with ham, cheese, tomato, onion and pesto from the oven

Egg “Brothers” 8
Baked egg with chorizo, tomato and onion

Carpaccio sandwich 9
With basil mayonaise, lettuce and parmesan cheese

Smoked salmon sandwich 9
With herb mayonaise, capers, onion and lettuce

Healty sandwich 9
Bread with cheese, smoked chicken, egg, tomato, cucumber, lettuce and mayonnaise

Goat cheese sandwich from the oven 10 (vega)
With walnuts, honey and urgula

Salads

Goat cheese salad 11 (vega)
With nuts and croutons

Smoked salmon salad 11
With egg, tomato, cucumber and herb mayonnaise

Carpaccio salad 11
With parmesan cheese, pine nuts, arugula and balsamic mayonnaise

* We serve Turkish bread with our salads.

Cold starters

Carpaccio roll 12
With basil mayonnaise, pine nuts, marinated cucumber and Parmesan cheese

Marinated salmon 9.5
With cucumber, parsnip and limoncello-foam

Homemade bream fillet 12
With dried apple, chimichurri and herb puree

Goat cheese crème brûlée 12
With figs, beetroot ice cream and mustard dressing

‘Oerhammetje’ chicken 9.5
With egg, cucumber an cherry tomato’s

Tasting ‘the 4 brothers’ 15
four items of the card

Hot starters

Scallops 13.5
Quenched with chartreuse (herbal liqueur) served with tomato risotto

Iberico cheek 12,5
In herb gravy and garlic bread

Soups

Tomato soup 7 (vega)
with basil cream

Celeriac soup 8.5 (vega)
With truffle and mushrooms

Pumpkinsoup 8.5 (vega)
With red pepper

Onion soup 7  (vega)

Vegetarian main courses

Mushroom risotto  18
With truffle, argula and Parmesan cheese

Lasagna  18
With green herbs, mushrooms, garlic and feta cheese

Fish

Walleye fillet from the oven 22.5
With thyme, garlic and white wine vinaigette

Codd fillet 22.5
Wit musterd and pearl barley

Salmon fillet 20
With sauerkraut and soy bacon

Tuna fillet 24.5
With beetroot and wasabi cream

We serve fries at our main courses, prefer a salad? Let uw know

Burgers

Big Brother 16.5
200 gram beef burger, lettuce, tomato, cheese, onion, bacon and vadouvan mayonnaise

KAN. Big brother 23.5
400 gr beef burger, lettuce, tomato, cheese, onion, bacon and onion-bacon mayonaise

Duck brother 24,5
Like the Big Brother with duck liver, cheese and truffle mayonaise

Vega Brother 18
with cheese, lettuce, tomato, onion, cheese and garlic dip

Big brother ot the month 18.5

 

Skewers

Lamb meat skewer 20
Lamb meat of lamb according to taste the tradition of the brothers and with garlic sauce

Tenderloin skewer 22.5
Marinated tenderloin with puffed garlic

Chicken fillet skewer 19.5
With piri piri

Meat specialties from the bbq

Tasting of Iberico pork  24.5
with pepper butter

Dry age beef entrecote 24.5
with mushroomsauce

Dry age Beef Tomahawk (2 persons) 64.5

with various sauces

Tournedos ‘classic’ 26.5
Tenderloin with onion, leek, tomato and ginger

Beef shoulder steak 24.5
With pickled duck liver and sweet beer gravy

 

Desserts

Luxury coffee ‘De Vier broers’ 8
Coffee/tea/cappuccino and various sweets

Cream caramel 8
With citrus ice cream and crispy apple

Triffle from limoncello 8
With lemon curd, biscuit and mojito sorbet ice cream

White chocolate cake 8
With coffee ice-cream and orange

Assortment desserts from the chef 12.5

Cheese platter 10.5
platter with 3 different kinds of cheese, fig jam and nut bread

The Ultimate Broers Experience

Een heerlijk 4 gangen diner voor de echte vleesliefhebbers!

* Proeverij

Verrassing aperitief

3 soorten vlees, van de grill

geserveerd met friet

*Zin in een salade? Laat het ons weten!

Dessert

€ 37,50 p.p. 
vanaf 2 personen