Hammam Arrangementen

Hammam Arrangementen

Hammam Arrangementen bij damesbadhuis SCHOON
Damesbadhuis SCHOON bevindt zich in de binnenstad van Amersfoort en is bestemd voor diegene die vanuit hun traditionele en religieuze achtergrond badhuizen bezoeken, maar zeker ook voor diegene die nieuwsgierig zijn naar andere culturen. Het badhuis is alleen toegankelijk voor vrouwen. In samenwerking met damesbadhuis SCHOON bieden wij diverse arrangementen aan.

In samenwerking met damesbadhuis SCHOON bieden wij de volgende arrangementen aan:

* Hammam + High Tea
Leuk voor vrijgezellenfeestje of andere leuke vrouwenuitjes. De High Tea kost €17,50 p.p te reserveren vanaf 10 personen.

* Hammam + Lunch
Voor of na een Hammam behandeling geniet u van een lunch in ons restaurant. Dit arrangement is al vanaf 1 persoon te boeken.

* Baden & Burgers
Voor of na een Hammam genieten van een heerlijke hamburger inclusief een drankje van de Hollandse Bar.
Dit is te boeken vanaf 2 personen.

Hammam:
De hammam is een van oorsprong een Oosters badhuis. Vaak gelegen naast de moskee, waar mensen samenkomen voor een religieuze reiniging, lichaamsverzorging en ontspanning. In authentieke hammams baden mannen en vrouwen gescheiden. Tegenwoordig kan men ook genieten in eigen land van een Hammam behandeling. De Hammam heeft inmiddels ook in Nederland een belangrijk plekje in de samenleving veroverd. Een Hammam behandeling is een behandeling van zeep op een vewarmde marmeren of granieten plaat in een centrale ruimte. De huid wordt gereinigd en gescrubd. Lekker om jezelf op te laden en even te genieten van alle rust.

Meer informatie over damesbadhuis SCHOON vindt u op www.badhuisschoon.nl  of bel: 033 – 743 03 25

Het gebruik van slip/pestemal, slippers, badjas en handdoek is verplicht in verband met veiligheid en hygiëne.
U kunt deze zelf meenemen of bij ons huren.

Reserveren?
Bovenstaande arrangementen kunt u reserveren door te mailen naar info@devierbroers.nl of bel 033 – 463 23 29