Werken

‘De vier Broers’ zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

De Vier Broers – Beer & Grill kun je vinden op het Onze Lieve Vrouweplein.

10 bieren van de tap, 13 wijnen per glas & 3 grill-bereidingen:
De plancha, houtskoolgrill en de Big Green Egg.
Wij serveren overheerlijke koffie, lunch, borrel en diner. Gasten kunnen genieten op ons terras aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren, in onze prachtige Middeleeuwse binnentuin, aan de bar of in ons restaurant.

Spreekt dit concept jou aan en wil je graag werken in de horeca?

Medewerker bediening

Wij zijn op zoek naar een vlotte, representatieve gastheer/vrouw die het leuk vindt om een gast zich helemaal thuis te laten voelen. Iemand die van aanpakken houdt en zelfstandig kan werken. De ideale collega is veel beschikbaar, stressbestendig en kan goed werken in teamverband.

Functie eisen:
* Flexibel in werkdagen en tijden (inzetbaar tijdens feestdagen en evenementen)
* Gedrevenheid en passie voor het horecavak
* Klantvriendelijk en servicegericht

Wat wij bieden?
Een marktconform salaris
Start van de functie: per direct

Souschef

Wij zoeken een ervaren souschef, die in samenwerking met onze chefkok verantwoordelijk is voor de uitvoering van alles wat met eten te maken heeft. Zowel lunch, borrel als diner vallen onder de verantwoordelijkheid van de (sous) chef.

Wij verwachten dat je:
• kwaliteit kunt beoordelen van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.), klaarzetten van hulpmiddelen;
• Je bent geen groentje meer als het gaat om leidinggeven, dit gaat jou gemakkelijk af.
• Jij hebt een open en gastvrije houding, je bent direct en communicatief vaardig. Je weet je team te motiveren, inspireren en enthousiasmeren.
• kwaliteit van de de bereidingen kunt bewaken/controleren,
• bestellingen doorgeefgereed kunt(laten) maken door het uitvoeren van à la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren;
• kunt toezien op de werkzaamheden van de hulpkracht(en), aanwijzingen en instructies kunt geven;
• kunt toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).
• kunt plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen.
• inbreng kunt leveren voor de te voeren kaart, menu’s, werkinstructies e.d.;
• recepten kunt ontwikkelen/aanpassen, calculaties kan maken en afwijkende menu’s voor partijen kunt samenstellen.

Functie eisten:
- Min. 2 jaar werkervaring in als kok in een professionele restaurant keuken.
- Een relevante opleiding afgeronde opleiding, bij voorkeur aangevuld met diploma Sociale Hygiëne of bereid deze te behalen.
- Je bent enthousiast, flexibel, stressbestendig, een teamplayer en houdt van hard werken.
- Je bent woonachtig in omgeving Amersfoort.
- Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden:
- Een goed salaris
- Fulltime baan met lunch en dinerdiensten
- Vergoeding van cursussen


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kiona van den Brom via 033 – 463 23 29 of stuur jouw CV met motivatie naar personeel@hetkannetje.nl