Menukaart

ZOET

ZOET


Appeltaart
met rozijnen en kaneel

Cheesecake
uit eigen keuken

Brownie
met rood fruit

€ 3,75 per stuk
slagroom  € 0,50

BORREL

BORREL

Kaasplateau 9,50
met vijgenbrood, olijfolie en perenjam
Kies er 3: Oude Reypenaer, jonge kaas, roquefort, brie, Cahills Porter, Chimay Classique Bleu of Hertog Jan Prestige

Borrelplateau 2 personen 19,50
Charcuterie, kazen, noten, olijven en warme hapjes

Huis gemarineerde olijven 3,50

mix van nootjes 3,50 

Brood met dips 5,00

Nacho’s met tomaat, ui en oude kaas 6,50

Bitterballen  8st. 6,50 12st. 9,25

Loempia’s  8st. 6,50 12st. 9,25

Garnalensticks  8st. 6,50 12st. 9,25

Kaassticks  8st. 6,50 12st. 9,75

Mix van bittergarnituur 12st. 9,50 20st. 14,50

Geserveerd met mosterd en chili saus

MENUKAART

Kleine gerechten tot 17:00

Kroketten 7,50
op wit of bruin boerenbrood met mosterd

Turks broodje 7,50
Turks brood met Turkse worst, tomaat, ui en pittige kruiden

Tosti XL 7,50
Turks brood met ham, kaas, tomaat, ui en pesto uit de oven

Ei 7,50
Scharrelei uit het pannetje met chorizo, tomaat en ui 

Vegetarische salade 10,50
gemengde salade met brie, noten, komkommer en zongedroogde tomaten

Vis salade 10,50
gemengde salade met gerookte zalm, ei, tomaat, komkommer en dille-mayonaise

Vlees salade 10,50
gemengde salade met carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en balsamicosiroop

* Bij onze salades serveren wij Turks brood! 

Koude gerechten

Carpacciorol 10,50
met basilicummayonaise, pijnboompitten, gemarineerde komkommer en Parmezaanse kaas

Springrol 10,50
van kimchi kool, wortel, taugé, gerookte kipfilet, lente ui en dressing van sesam en granaatappel (ook VEGA)

Terrine 11,50
van octopus met avocado crème en venkelkrokant

Tonijn 10,50
zoals sushi maar dan anders met sesam, rettich en mierikswortelmayonaise

Salade Caprese ’2018′ 10,50
van tomaat, basilicum en mozzarella

Proeverij van de Broers 19,75
voor 2 personen 

Warme gerechten

Mosselen 10,50
met champignons in kruidenroom en gegratineerd met oude kaas

Mini burger 10,50
van zalm met brioche brood en kruidenmayonaise

Soepen

Bouillon 7,50
van Szechuan (peper) en paddenstoelen met buikspek en vongole schelpjes

Uiensoep 6,50
geserveerd met een kaas crouton

Duo crème soep 7,50
van bloemkool, rucola en gebrande romanesco

Tomatensoep 6,50
met geroosterde pomodori tomaten en basilicumolie

Vegetarische gerechten

Aubergine 17,50
gepofte aubergine met bieten risotto en geitenkaas

Paddenstoelenrisotto 17,50
met truffel, rucola en Parmezaanse kaas

Lasagne 17,50
van pomodori tomaten, jonge spinazie en feta kaas

Vis gerechten

Tonijnfilet 21,50
van de bbq met pittige mayonaise, gegrilde tomaat, ui, boontjesen geroosterde rozeval aardappel

Zeebaarsfilet 20,50
op de huid gebakken met een salade van sinaasappel, venkel, wakame en parelgort

Zalmfilet 19,50
uit de oven met garnalen risotto

Vangst van de dag 19,50

Bij onze hoofdgerechten serveren wij frites! Ook zin in salade?
Laat het ons weten

Burgers

Big Brother 200 gram 15,50
van rundvlees (200 gram) met sla, tomaat, ui, spek en ui/spekmayonaise (ook in 400 gram)

Duck Brother 23,50
zoals de Big Brother met eendenlever en truffelmayonaise

Vega Brother 16,50
met fetakaas en knoflookdip

Burger van de maand 16,50
elke maand een andere burger

Spiezen

Lamsgehakt 17,50
lamsgehakt op smaak gemaakt volgens traditie van de broers met knoflooksaus

Ossenhaas 19,50
gemarineerde ossenhaas met sevri pepers en pikante tomatensaus

Gamba’s 22,50
Gemarineerde grote garnalen in de schil met oosterse dressing

Stoofpotjes

Kalfswangen 19,50
in donker bier saus

Kipfilet 18,50
in soja saus

Kabeljauw 23,50
met gerookte paling en wit bier in het groen

Vlees specialiteiten van de bbq

Secreto Iberico  22,50
van Ibericovarken met geroosterde paprika crème

Dry age Tomahawk 26,50
van kalf met roze peper en zwarte knoflook

Dry age Runder entrecote 23,50
met rundermerg en jus van Pedro Xeminez

Tournedos 26,50
met gekarameliseerde sjalotten, eendenlever, laurierjus en aardappel mousseline

Vlees surprise van de dag 20,50

Runder tomahawk 64,50
met diverse sauzen voor 2 personen

Bij onze hoofdgerechten serveren wij frites! Ook zin in salade? Laat het ons weten

Desserts

Muffin 7,50
Blueberry muffin met blauw suikerglas en bosvruchten ijs

Merengue 7,50
met limoencrème en yoghurtijs

Chocoladetaart 9,50
met warme kersen en vanille-ijs

Spekkoek 9,50
authentiek met kokos hangop

Dessert van de Chef 11,50

Kaas 9,50
3 soorten kaas met noten en perenjam
keuze uit: Oude Reypenaer, jonge kaas, roquefort, brie, Cahills Porter, Chimay Classique Bleu of Hertog Jan Prestige

KINDERMENU

KINDERMENU


Voorgerechten

Tomatensoep met room

Hoofdgerechten

Biefstukje met friet en salade

Zalm met friet en salade

Kroket met friet en salade

Broodje hamburger met ketchup, friet en salade

Nagerechten

Raket

Vanille-ijs met slagroom en chocoladesaus

€ 12,95

BIEREN

BIEREN

VAN DE TAP 

  • Efes pils
  • Veddet Extra Blond
Blond
  • De koninck – Wild jo
  • Schelde – Lamme Goedzak
  • Barbar – Blond
  • Witkap – Stimulo
wit
  • Veddet – extra white
  • brouwerij ‘t IJ – IJwit
Dubbel
  • Maallust – mooie madam dubbel
  • De 7 deugden – Dubbel + Dik
Triipel
  • Koene ridder – Tripel
  • Triple Karmeliet
  • Straffe Hendrik – Wild
  • Bruut Soelaas – Gajes
porter/stout 
  • anchor – porter
  • Maximus – stout 8
Saison
  • Saison – Dupont
Sterk donker bier
  • Kasteel – Barista Chocolate Quid
  • Kasteel – Cuvee Du Chateau
  • St. Bernardus – ABT 12
  • Hertog Jan – Grand Prestige
Weizen
  • Grolsch – Weizen
  • Texels – Skuumkoppe
Pale ale
  • Gigantis – Sailor 
  • Bird brewery – Fuut Fieuw
  • Rock city – Amersfoortse pale ale
  • Eem – dorstig
Fruitbier
  • Liefmans – Fruitesse
  • Liefmans – Yell’oh
  • Boon – Kriek
Radler
  • Grolsch – Radler lemon 2.0%
  • Grolsch – Radler lemon 0.0%
Alcoholvrij
  • Grolsch – pils 0.0%
  • Bavaria – witbier 0.0%
  • Grolsch – Radler lemon 0.0%
Overige speciaal bier
  • Corona
  • Desperados
WIJNEN

WIJNEN & BUBBELS

WIT

Open wijnen per glas in wijndispenser.

  • Zuid-Afrika, Darling, Darling Cellars, Sauvignon Blanc – Chenin Blanc Classic
  • Frankrijk, Loire, Oisly et Thesée, Domaine de la Madeleine, Sauvignon Blanc
  • Frankrijk, Elzas, Gustave Lorentz, Pinot Gris Réserve
  • ​Frankrijk, Languedoc, ​Luc Pirlet, Viognier Réserve
  • Argentinie​, Mendoza,  Bodegas Salentein, Chardonnay Barrel Selection
  • Chili, Central Valley, Casa Lapostolle, Chardonnay

ROOD

Open wijnen per glas in wijndispenser.

  • Zuid-Afrika, Darling, Darling Cellars, Cabernet Sauvignon – Merlot Classic
  • Spanje, Castilië y Léon, Grupo Baron de Ley, Do.O. Cigales Vinea Crianza
  • Italië, Abruzzo, Fosso Corno, Montepulciano
  • Argentinië, Mendoza, Salentein, Malbec Barrel Selection
  • Frankrijk, Languedoc, Luc Pirlet, Les Barriques Syrah-Mourvèdre

ROSE

Open wijnen per glas in wijndispenser.

  • Frankrijk, Languedoc, Luc Pirlet, Les Point des Doulens

BUBBELS

  • Italië, Veneto, Cantina Colli del Soligo, Prosecco Sciantis DOC (Spago)
  • Italië, Veneto, Casa Coller, Spumante Brut Rosé
ENGLISH

SMALL TILL 17:00

Croquettes 7,50
served on white of brown bread with mustard

Turkish bread 7,50
Turks bread with Turkish sausage with tomato, onion and spicy herbs

Grilled sandwich 7,50
Turkish bread with ham, cheese, tomato, onion and pesto from the oven

Egg 7,50
Baked egg with chorizo, tomato and onion

Vegetarian salad 10,50
mixed types of lettuce with brie, nuts, cucumber and sun-dried tomatoes

Fish salad 10,50
mixed types of lettuce with smoked salmon, egg, tomato, cucumber and dill mayonnaise

Meat salad 10,50
mixed types of lettuce with carpaccio, Parmesan cheese, pine nuts, arugula and balsamic syrup

* At our salads we serve Turkish bread

Cold starters

Carpaccioroll 10,50
with basil mayonnaise, pine nuts, marinated cucumber and Parmesan cheese

Spring roll 10,50
with kimchi cabbage, carrot, bean sprouts, smoked chicken, spring onion and a sauce of sesame and pomegranate

Terrine 11,50
with octopus, avocado crème and crispy fennel

Tuna 10,50
like sushi but differtent with sesame, rettich and horseradish mayonnaise

Salad Caprese ’2018′
with tomato, basil and mozzarella

Tasting platter 19,75
for 2 persons

Hot starters

Mussels 10,50
with mushrooms in herbal cream and gratinated with old old cheese

Mini burger 10,50
with salmon, bread and mayonnaise of herbs

Soup

Broth 7,50
with Szechuan (peper) and mushrooms with prok belly and vongole shells

Onionsou 6,50
served with a cheese crouton

Duo crème soup 7,50
with cauliflower, arugula and burned romanesco

Tomato soup 6,50
with roasted pomodori tomatoes and basil oil

Vegetarian

Eggplant 17,50
puffed eggplant with risotto of beets and goat cheese

Mushroom risotto  17,50
with truffle, argula and parmesan cheese

Lasagna  17,50
with pomodori tomatoes, spinach and feta cheese

Fish

Tuna fillet 21,50
from the bbq with spicy mayonnaise, grilled tomato, onion beans and rozeval potatoes

Sea bas fillet 20,50
skin baked with a salad of orange, fennel, wakame and pearl barley

Salmon fillet 19,50
from the oven with risotto of shrimps

Cath of the day 19,50

We serve fries at our main courses, prefer a salad? Let uw know

Burgers

Big Brother 15,50
beef (200 gram) with lettuce, tomato, Cheddar, bacon, onion and bacon onion mayonnaise (also in 400 gram)

Duck Brother 23,50
like the big brother with duck liver and truffle mayonnaise

Veggie Brother 16,50
with feta cheese and garlic sauce

Brother ot the month 16,50
every month another burger

Stews

Calf cheeks 19,50
in dark beer sauce

Chicken fillet 18,50
in soy sauce

Codfish 23,50
with smoked eel and white beer in green

Al stews are served with bulgur and Turkish bread

Skewers

Lamb 17,50
minced meat of lamb flavored with our traditional recipe with garlic sauce

Tenderloin 19,50
marinated tenderloin with sivri peppers and a spicy tomato sauc

Gamba’s 22,50
marinated gamba’s in shell with an oriental sauce

Meat specialties from the bbq

Secreto Iberico  22,50
from the Iberico pig with cream of roasted peppers

‘’This beautiful piece of meat is the best kept secret of the Iberico pig. It is a special cut from the shoulder, unique because this piece of cut only exist at the Iberico pig. The texture is extra ordinary and the taste is intense’’

Dry age Tomahwawk  26,50
calf Tomahawk with pink peper and black garlic

Dry age Beef entrecote 23,50
with beef marrow and gravy of Pedro Xeminez

Tournedos 26,50
with caramelized shallots, duck liver, gravy of laurel and potato muslin

Meat suprise of the day 20,50

Dessert

Muffin 7,50
Blueberry muffin with blue sugar and blueberry ice cream

Merengue 7,50
with cream of lemon and yoghurt ice cream 

Chocolate pie 9,50
with hot cherries and vanilla ice cream

Spekkoek 9,50
an authentic Indonesian layer cake with coconut curd

Desesrt from the chef 11,50

Cheese platter 9,50
3 kinds of different cheeses with nuts and figjam
choose 3: Old Reypenaer, young cheese, Brie, Roquefort, Cahill’s Porter, Chimay Classique Bleu or Hertog Jan Prestige

The Ultimate Broers Experience

Charcuterie

*

Verrassing aperitief

*

3 soorten vlees, van de grill
onze specialiteiten geserveerd met salade, en friet

*

Afsluiting

€ 32,50 p.p. vanaf 2 personen
vanaf 2 personen