Menukaart

ZOET

ZOET


Appeltaart
uit eigen keuken met rozijnen en kaneel

Cheesecake
met sinaasappelgelei

Brownie
met rood fruit

€ 3,75 per stuk
slagroom  € 0,50

BORREL

BORREL


Charcuterie 9,50
met brood, olijfolie en balsamicosiroop

Kaasplateau 9,50
met vijgenbrood, olijfolie en perenjam
Kies er 3: Oude Reypenaer, jonge kaas, roquefort, brie, Cahills Porter, Chimay Classique Bleu of Hertog Jan Prestige

Borrelplateau 2 personen 19,50
Charcuterie, kazen, noten, olijven en warme hapjes

Huis gemarineerde olijven 3,50

Notenmix 3,50 

Brood met diverse dips 5,00

Taco chips mte tomaat, ui en oude kaas 6,50

Bitterballen  8st. 6,50 12st. 9,75

Loempia’s  8st. 6,50 12st. 9,75

Garnalensticks  8st. 6,50 12st. 9,75

Kaassticks  8st. 6,50 12st. 9,75

Mix van bittergarnituur 12st. 9,50 20st. 19,50

Geserveerd met mosterd en chili saus

MENUKAART

KLEIN TOT 17:00

Kroketten 7,50
op boerenbrood met mosterd

Broodje 7,50
Turks brood met Turkse worst, tomaat, ui en pittige kruiden

Tosti 7,50
Turks brood met ham, kaas, tomaat, ui en pesto uit de oven

Eitje 7,50
Scharrelei uit het pannetje met chorizo, tomaat en ui 

Salade Vega 10,50
gemengde salade met brie, noten, komkommer en zongedroogde tomaten

Salade Vis 10,50
gemengde salade met gerookte zalm, ei, tomaat, komkommer en dille-mayonaise

Salade Vlees 10,50
gemengde salade met carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en balsamicosiroop

* Bij onze salades serveren wij Turks brood! 

KOUD

Charcuterie 9,50
Coppa di Parma, Breseola, Chorizo, Spinata Romana en Sucuk
Geserveerd met ui, augurk en balsamicostroop

Carpacciorol 10,50
met truffelmayonaise, pijnboompitten, gemarineerde komkommer en Parmezaanse kaas

Gepekelde eendenborst 11,50
met een salsa van mango en citrus en balsamicosiroop

Vitello Tonato 10,50
kalfshaas met tonijnmayonaise

Ceviche 11,50
coquilles gegaard in citrus en kruiden geserveerd met krokante wraps

Zalmfilet 10,50
huis gemarineerd met aardappel rösti geserveerd met een schuim van appel, limoen en yoghurt

Peer 9,75
salade met geroosterde peer met blauwschimmelkaas, honing en noten

WARM

Kip Cajun 10,50
met parelgort, tomaat en paprika

Risotto 12,50
met pompoen en gamba’s

SOEP

Kokos 7,50
kokossoep met gamba’s en kip

Tomaat 6,50
tomatensoep met basilicum en geroosterde pomodori tomaat

Erwten 7,50
groene erwtensoep met gerookte paling

VEGA

Lasagne 17,50
van tomaat en Danish bleu kaas

Risotto 17,50
van paddenstoelen met truffel, rucola en Parmezaanse kaas

VIS

Kabeljauw 18,50
gemarineerd van de Black Bastard met gort, tomaat en truffel

Zeebaarsfilet 18,50
op de huid geroosterd met couscous en peper-kruidenolie 

Zalmfilet 18,50
uit de oven met gepekeld buikspek, zuurkool en mosterdsaus

Vandaag voor u gevangen 18,50

Bij onze hoofdgerechten serveren wij frites! Ook zin in salade?
Laat het ons weten

BURGERS

Big Brother 200 gram 14,50 of 400 gram 22,50
met ijsbergsla, tomaat, Cheddar kaas, bacon, ui en spek-uimayonaise

Duck Brother 23,50
met eendenlever en truffelmayonaise

Vega Brother 14,50
met fetakaas, olijven en knoflookdip

Maand Brother 14,50
elke maand een andere burger

SPIEZEN

Lamsgehakt 17,50
op smaak gemaakt volgens traditie van de broers met knoflookdip

Ossenhaas 19,50
gemarineerd in sivri peper en sesam met een soja-chilisaus

Lam 17,50
lams procureur gemarineerd in piri-pirikruiden met piri-pirisaus

Kip 17,50
kippendijen ingelegd in Hoisin marinade met pindasaus

VLEES

Varkensbuikspek  18,50
met venkel, zwarte bonen, tomaat en knofloo

Tournedos 24,50
van de BBQ met sivri peper en peperjus

Dry-aged rib eye per 100 gram 11,50
met zoete donker bierjus

Vlees suprise van de dag 19,50

SPECIALITEITEN

Tomahawk 60,00
per 2 personen met diverse sauzen

Double tournedos 60,00
per 2 personen met eendenlever en truffeljus

T-BONE 29,50
a 500 gram geserveerd met kruidenboter

Bij onze hoofdgerechten serveren wij frites! Ook zin in salade? Laat het ons weten

DESSERT

Ananas van de BBQ 7,50
met krokante vanille hangop

Rood fruit 7,50
in gelei met yoghurt-ijs en mintsiroop

Appelcrumble 7,50
met vanille-ijs en kaneelroom

Chocoladetaart 7,50
met vanille-ijs en jagersaus

Carrot cake 9,50
met limoen-ijs en gele room

Kaas 9,50
3 soorten kaas met noten en perenjam
keuze uit: Oude Reypenaer, jonge kaas, roquefort, brie, Cahills Porter, Chimay Classique Bleu of Hertog Jan Prestige

KINDERMENU

KINDERMENU


Voorgerechten

Tomatensoep met room

Salade met Parmaham en brood

Hoofdgerechten

Biefstukje met friet en salade

Zalm met friet en salade

Kroket met friet en salade

Groentelasagne

Broodje hamburger met ketchup, friet en salade

Nagerechten

Raket

Vanille-ijs met slagroom en chocoladesaus

€ 12,95

BIEREN

BIEREN

VAN DE TAP 

  • Grolsch Pils
  • N’Ice Chouffe
  • Grolsch Weizen
  • Vedett IPA
  • De Drie Ringen Vuurvogel (uit Amersfoort!)
  • La Trappe Dubbel
  • Scheldebrouwerij Lamme Goedzak
  • Triple d’Anvers
  • Texelse Skuumkoppe
  • Liefmans Fruitesse

OP FLES

  • Efes Pilsen
  • Vedett Extra Blond
  • vandeStreek Broeders
  • De Koninck Wild Jo
  • Vedett Extra White
  • IJwit
  • Texels Skuumkoppe
  • Saison Dupont
  • Troubadour Spéciale
  • Anchor Porter
  • Chimay Blanche
  • Oedipus Thai Thai Tripel
  • Chimay Rouge
  • Broeder Jacob Double Port
  • Emelisse Espresso Stout
  • Hertog Jan Grand Prestige
  • Kees American Barley Wine
  • Duvel
  • Deus Brut des Flandres (fles 75cl)
  • St. Bernardus Abt. 12
  • Gigantic Sailor
  • Chimay Bleue
  • Kasteel Cuvée du Chateau
  • Kasteel Barista Chocolate Quad
  • Liefmans Fruitesse
  • Boon Kriek
  • Grolsch Radler
  • Corona
  • Grolsch 0.0%
  • Amstel Malt
  • Bavaria wit 0.0

UIT AMERSFOORT

  • Rock City Amersfoort Pale Ale
  • Rock City Koene Ridder
WIJNEN

WIJNEN & BUBBELS

WIT

Open wijnen per glas in wijndispenser.

  • Zuid-Afrika, Darling, Darling Cellars, Sauvignon Blanc – Chenin Blanc Classic
  • Frankrijk, Loire, Oisly et Thesée, Domaine de la Madeleine, Sauvignon Blanc
  • Frankrijk, Elzas, Gustave Lorentz, Pinot Gris Réserve
  • ​Frankrijk, Languedoc, ​Luc Pirlet, Viognier Réserve
  • Argentinie​, Mendoza,  Bodegas Salentein, Chardonnay Barrel Selection
  • Chili, Central Valley, Casa Lapostolle, Chardonnay

ROOD

Open wijnen per glas in wijndispenser.

  • Zuid-Afrika, Darling, Darling Cellars, Cabernet Sauvignon – Merlot Classic
  • Spanje, Castilië y Léon, Grupo Baron de Ley, Do.O. Cigales Vinea Crianza
  • Italië, Abruzzo, Fosso Corno, Montepulciano
  • Argentinië, Mendoza, Salentein, Malbec Barrel Selection 
  • Zuid-Afrika, Stellenbosch, Ernst Gouws & Co, Shiraz
  • Frankrijk, Languedoc, Luc Pirlet, Les Barriques Syrah-Mourvèdre

ROSE

Open wijnen per glas in wijndispenser.

  • Argentinië, Mendoza, Bodegas Salentein, Elevado
  • Frankrijk, Languedoc, Luc Pirlet, Les Point des Doulens

BUBBELS

  • Italië, Veneto, Cantina Colli del Soligo, Prosecco Sciantis DOC (Spago)
  • Italië, Veneto, Casa Coller, Spumante Brut Rosé
ENGLISH

SMALL TILL 17:00

Croquettes 7,50
served on farm bread with mustard

Turkish bread 7,50
Turks bread with Turkish sausage with tomato, onion and spicy herbs

Grilled sandwich 7,50
Turkish bread with ham, cheese, tomato, onion and pesto from the oven

Egg 7,50
Baked egg with chorizo, tomato and onion

Salad Veggie 10,50
mixed types of lettuce with brie, nuts, cucumber and sun-dried tomatoes

Salad Fish 10,50
mixed types of lettuce with smoked salmon, egg, tomato, cucumber and dill mayonnaise

Salad Meat 10,50
mixed types of lettuce with carpaccio, Parmesan cheese, pine nuts, arugula and balsamic syrup

* At our salads we serve Turkish bread

COLD STARTERS

Charcuterie 9,50
Coppa di Parma, Breseola, Chorizo, Spinata Romana and Sucuk
served with onion, pickle and balsamic syrup

Carpaccioroll 10,50
with truffle mayonnaise, pine nuts, marinated cucumber and Parmesan cheese

Pickled duck breast 11,50
with a salsa of mango, citrus and balsamic syrp

Vitello Tonato 10,50
veal with tuna mayonnaise

Ceviche 11,50
coquilles cooked in citrus and herbs served with crispy wraps

Salmon 10,50
house marinated with potato rosti served with a foam of apple, lemon and yogurt

Pear 9,75
salad with roasted pear with blue cheese, honey and nuts

WARM STARTERS

Chicken Cajun 10,50
with pearl barley, tomato and peper

Risotto 12,50
with pumpkin and prawns

SOUP

Cocos 7,50
cocos soup with prawns and chicken

Tomato 6,50
tomato soup with basil and roasted Pomodori tomato

Peas 7,50
soup of green peas with smoked eel

VEGETARIAN

Lasagna 17,50
with tomato and Danish Bleu Cheese

Risotto 17,50
with mushrooms, truffle, argula and parmesan cheese

FISH

Codfish 18,50
marinated from the Black Bastard with pearl barley, tomato and truffle

Sea bass 18,50
skin baked with roasted couscous and oil of herbs

Salmon 18,50
from the oven with pickled pork belly, sauerkraut and mustard sauce

Cath of the day 18,50

We serve fries at our main courses, prefer a salad? Let uw know

BURGERS

Big Brother 200 grams 14,50 or 400 grams 22,50
with lettuce, tomato, Cheddar, bacon, onion and bacon onion mayonnaise

Duck Brother 23,50
with duck liver and truffle mayonnaise

Veggie Brother 14,50
with feta cheese, olives and garlic sauce

Brother ot the month 14,50
every month another burger

SKEWERS

Lamb 17,50
minced meat of lamb flavored with our traditional recipe with garlic

Tenderloin 19,50
grilled pieces of ternderloin marinated in sivri peppers and sesame with soy chili sauce

Lamb 17,50
marinated in piri piri herbs with piri piri sauce

Chicekn 17,50
chicken thigh marinated in Hoisin served with peanut sauce

MEAT

Pork belly  18,50
with fennel, black beans, tomato and garlic

Tournedos 24,50
from the barbecue with sivri pepper and gravy of pepper

Dry-aged rib eye per 100 grams 11,50
with a gravy of sweet dark beer

Meat suprise of the day 19,50

SPECIALITIES

Tomahawk 60,00
per two with different sauces

Double tournedos 60,00
per two with duck liver and gravy with truffle

T-BONE 29,50
a 500 grams served with garlic butter

We serve fries at our main courses, prefer a salad? Let uw know!

DESSERT

Pineapple from the barbecue 7,50
with a crispy vanilla curd

Red fruit 7,50
in jelly with yogurt ice cream and mint syrup

Apple crumble 7,50
with vanilla ice cream and cinnamon cream

Chocolate cake 7,50
with vanillal ice cream and jager sauce

Carrot cake 9,50
with lemon ice cream and yellow cream

Cheese platter 9,50
3 kinds of different cheeses with nuts and pearjam
choose 3: Old Reypenaer, young cheese, Brie, Roquefort, Cahill’s Porter, Chimay Classique Bleu or Hertog Jan Prestige

The Ultimate Broers Experience

Charcuterie

*

Verrassing aperitief

*

3 soorten vlees, van de grill
onze specialiteiten geserveerd met salade, en friet

*

Afsluiting

€ 32,50 p.p. vanaf 2 personen
vanaf 2 personen