Groepen

KEUZEMENU’S

 KEUZEMENU’S


Voor groepen en partijen
Onderstaande keuzemenu’s kunt u reserveren vanaf 10 personen.

MENU 1 € 24,50 p.p.

VOOR

Charcuterie
Coppa di Parma, Breseola, Chorizo, Spinata Romana en Sucuk
Geserveerd met ui, augurk, Parmezaanse kaas en balsamicosiroop geserveer op houten planken

HOOFD

Kogelbiefstuk
met peperjus

Zalmfilet
Uit de oven met basilicummayonaise

Risotto
Van paddenstoelen

* Geserveerd met groentegarnituur, rauwkost en friet

NA

Petit grand dessert
Diverse zoetigheden met vanille-ijs


MENU 2 € 27,50 p.p.

VOOR

Charcuterie Vier Broers
Coppa di Parma, Breseola, Chorizo, Spinata Romana, Sucuk, gerookte zalmfilet, Noorse garnalen en pepermakreel
Geserveerd met ui, augurk, Parmezaanse kaas en balsamicosiroop op houten planken

HOOFD

Kogelbiefstuk
met paddenstoelen en truffeljus

Kabeljauwfilet
geserveerd met mosterdsaus

Groente lasagna
van tomaat, spinazie en kaas

* Geserveerd met groentegarnituur, rauwkost en friet

NA

Grand dessert
Diverse zoetigheden met vanille-ijs


MENU 3 € 34,50 p.p.

VOOR

Carpaccio
met basilicummayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Zalmfilet
huis gemaakte zalmtartaar met bieslook crème en gemarineerde gemsla

Caprese
salade met tomaat, basilicum en mozzarella

TUSSEN

Cappuccino van geroosterde paprikasoep

HOOFD

Plateaus op tafel met Ossenhaas, Secreto Iberico, Oosterse kip, zalmfilet en kabeljauw
geserveerd met bijpassende sauzen en garnituren

Risotto
van paddenstoelen

* Geserveerd met groentegarnituur, rauwkost en friet

NA

Chocoladetaartje met warme kersen en vanille-ijs

Kaasplateau met noten en vijgenjam

LUNCHMENU

Voor groepen en partijen
Onderstaande lunchmenu’s zijn te reserveren vanaf 10 personen
Vanaf 15 personen worden de menu’s in buffetvorm geserveerd


Lunchmenu 11,50 p.p.

Tomatensoep

Witte en/of bruine broodjes (2 broodjes per persoon) belegd met
boeren ham, jonge kaas en gerookte kipfilet.
Diverse soorten handfruit
Onbeperkt koffie, thee en melk.
Overige drankjes gaan op nacalculatie.


Lunchmenu Deluxe 15,50 p.p.

Tomatensoep of uiensoep

Witte en bruine broodjes boeren wit en bruin brood en krentenbollen. Belegd met
Carpaccio, gerookte zalm, boeren ham, jonge kaas, gerookte kipfilet en diverse zoetwaren
Diverse soorten handfruit
Roomboter en margarine
Kroket met mosterd
Rauwkostsalade
Onbeperkt koffie, thee en melk.
Overige drankjes gaan op nacalculatie.